Tähtien vaikutus – koska on paras aika lyödä vetoa ja lotota?

Vaikka on olemassa tieteellisiä järjestelmiä, joilla jotkut ihmiset yrittävät voittaa lotossa, ei tämä ole kuitenkaan kovin tehokasta mahdollisuuksien parantamiseen. Lotto, kuten euromillions suomi on kuitenkin yleinen haave ja jos uskotaan tähtien voivan vaikuttaa ihmisen onneen, kannatta perehtyä asiaan paremmin. Tämäkään ei tietysti ole tarkkaa tiedettä, tai takaa mistään kohtaa jättipotin saantia, mutta se voi auttaa ostamaan lotto lipukkeen silloin, kun onni on parhaimmillaan. Näin on helpompi saada edes pieniä voittoja ja esimerkiksi jos onnekas aika on tulossa muutaman viikon päästä, keretään siihen säästämään hiukan enemmän pääomaa.

Useat ammattilaiset astrologian alalla lottoavatkin ainoastaan, kun tähtien merkit ovat kohdillaan. Tutkimusten mukaan tämä voi tuoda voittoja jopa 53 % todennäköisemmin, mikä onkin huima etu. Tätä varten tulee kuitenkin selvittää itselle ensin onnekas aika. Näiden askeleiden avulla se onnistuu:

1. Selvitä mikä on horoskooppisi ja mitä elementtiä se edustaa. Elementtejä on yhteensä neljä:

  • Tuli, johon kuuluu oinas, leijona ja jousimies
  • Vesi, johon kuuluu rapu, skorpioni, ja kalat
  • Maa, johon kuuluu härkä, neitsyt ja kauris
  • Ilma, johon kuuluu kaksoset, vaaka ja vesimies

Jos esimerkiksi kuulut tulimerkkeihin, onnekkainta peliaikaa ovat kaikki ne kuukaudet, jolloin tähdet ovat sen kohdalla, eli 21 maaliskuuta – 19 huhtikuuta, 23 heinäkuuta – 22 elokuuta ja 22 marraskuuta – 21 joulukuuta. Seuraavaksi onnekkainta aikaa on ilmamerkin kuukaudet, mutta tämä ei ole yhtä tehokasta aikaa, kuin tulimerkkien aika. Jonkin verran onnea on vielä jäljellä, kun kyseessä on maamerkkien aika, mutta vesimerkin ollessa voimassa, ei kannata tulimerkin lotota tai harrastaa muutakaan onnea vaativaa. Muiden merkkien mukaan järjestys on seuraava onnekkaasta epäonniseen aikaan:

  • Vesimerkki

Onnekkainta aikaa on vesimerkin aika, seuraavaksi maamerkin aika, kolmanneksi ilmamerkin aika ja viimeisenä tulimerkin aika.

  • Ilmamerkki

Onnekkainta aikaa on ilmamerkin aika, seuraavaksi on tulimerkin aika, kolmanneksi on vesimerkin aika ja viimeiseksi on maamerkin aika

  • Maamerkki

Onnekkainta aikaa on maamerkin aika, seuraavaksi on vesimerkin aika, kolmanneksi on tulimerkin aika ja viimeiseksi on ilmamerkin aika

Näiden avulla ennustaminen on helpompaa!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *