Lottovoittoon käsiksi tulevaisuudesta?

Monet pelaajat toivovat voittoa ja esimerkiksi euromillions suomi pelillä voidaan saada satoja miljoonia euroja, pelkästään yhden kupongin avulla. Tämän sanotaan kuitenkin olevan vain sattumasta kiinni, eikä muulla kuin onnella ole asian kanssa tekemistä. Jos mietitään miten paljon teknologia on kehittynyt, tai toisaalta sitä, kuinka vähän vielä tiedetään henkisen maailman mysteereistä, ei ole laisinkaan tavatonta pohtia, voisiko näitä hyödyntää lottovoiton saamiseen?

Tulevaisuudessa mahdollisuus lottovoiton varmistamiselle?

Jos oletetaan, että tulevaisuudessa tullaan keksimään esimerkiksi aikakone, voidaan hyvin olettaa, että tätä käytettäisiin myös hyödyksi rahan tekemiseen. Ne jotka ehtivät asialle ensin ja onnistuvat käyttämään sitä huomaamatta hyväkseen, voisivat palata ajassa taaksepäin, vaikka vain muutaman päivän ja lunastaa itselleen voittava lottolipuke. Eikä sitä koskaan tiedä, tämähän on voinut jo tapahtua, mutta sitä ei ole vain selvitetty!

Millaisia vaikutuksia asialla olisi?

Jos onnettaret eivät suosineet muuten, tai tähdet eivät olleet kohdallaan, ja lottovoitto meni ohitse, on tietenkin historian muuttaminen mielenkiintoinen ajatus. Siinä tulee kuitenkin miettiä myös toista puolta, nimittäin sitä, mitä olisi käynyt jos lotto olisi osunut kohdalle, tai miten menneisyyteen vaikuttaminen tulee muuttamaan ajan kulkua. Sillä voi olla yllättäviä ja ennalta arvaamattomia vaikutuksia. Esimerkiksi palaamalla paljon ajassa taaksepäin, muutetaan sitä hetkeä ja samalla koko tulevaisuutta, eli esimerkiksi uran tekeminen tai perheen hankkiminen olisi voinut jäädä, koska lottovoitto vei muille reiteille.

Toisaalta taas voitto voidaan viedä joltain toiselta henkilöltä pois, tai ainakin puolittaa se, jolloin on mahdotonta ennustaa, miten tämä vaikuttaa tulevaisuuteen. Onhan alkuperäinen voittaja voinut käyttää osan voitostaan vaikka syöpätutkimuksen rahoittamiseen, jonka seurauksena keksittiin tautia vastaan ratkaisu. Tämä voi vaikuttaa miljardien ihmisten elämään monella tapaa. Tietenkin se voi osua myös omaan nilkkaan, mistä sitä tietää jos lottovoitoilla on lähdetty huvittelemaan oikein kunnolla Kuubasta tuotujen sikareiden avulla. Niiden takia sairastutaan keuhkosyöpään ja menehdytty vain hetki voittamisen jälkeen. Koska alkuperäinen voittaja ei voinut sijoittaa samaa summaa tutkimukseen, eli hoitoa koskaan keksitty ja maailma on muutenkin synkempi paikka, kuin mitä se olisi ilman voittoa ollut!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *