Horoskooppi ja sen vaikutus lottovoittoon

Jos miljoonat ovat mielessä, täytyy tietenkin saada sopivat lotto tulokset, jotta voitto tipahtaa omalle tilille. Loton suhteen sanotaan, ettei ole minkäänlaista keinoa vaikuttaa lopputulokseen, mutta osa on eri mieltä. Tältä sivulta löydät vaihtoehtoisia strategioita lottovoiton saamiseen!

Horoskoopit ja muut merkit

Joskus voi tulla miettineeksi, kuinka lehdistä, netistä ja uutisista löydetyt horoskoopit ennustetaan. Astrologia perustuu siihen, että elämään vaikuttaa sekä auringon, kuun, että planeettojen liikkeet. Oma horoskooppi siis edustaa avaruuden muodostelmaa sinä hetkenä, kun itse syntyi. Astrologi puolestaan tutkiin karttaa ja selvittää, minkälaisia ominaisuuksia henkilöllä on ja miten tämän tulevaisuus tulee menemään.

  • Auringon merkit

Koska valmiita ennustuksia tekevillä astrologeilla ei ole mahdollista selvittää jokaisen yksityistä horoskooppia, tulee valita seuraavaksi paras strategia, eli auringon liikkeiden tarkasteleminen. Tämän takia jokaiselle horoskooppi merkille on oma osionsa. Aurinko merkin määrittää se asento, jossa aurinko oli syntymähetkenä. Tämä ei tietenkään ole yhtä tarkka tapa ennustaa, kuin suuremman horoskooppi kartan tutkiminen, mutta se antaa hiukan neuvoa siihen, minkälaisia asioita kannattaa toteuttaa ja onko esimerkiksi onni omalla puolella! Tätä on helppo hyödyntää varsinkin lottoamisessa ja se voi kannattaa hyvin runsaalla tavalla.

  • Kuun merkit

On olemassa muitakin merkkejä, mitä hyödyntää lottonumeroita valitessa ja pelatessa. Sen lisäksi että tietyt numerot ovat tiettyinä aikoina onnekkaita, voidaan myös laskea pelaajalle otollisin peliaika. Kuun merkit selvitetään auringon merkkien tapaan, seuraamalla kuun liikkeitä. Astrologiassa uskotaan vahvasti, että kuu enteilee kasvua ja esimerkiksi jopa maanviljelijät käyttävät kuuta apunaan, kun miettivät sadon istuttamista. Usein vesimerkit ovat parhaimpia aikoja kasvattamiselle, erityisesti täyden kuun aikaan, kun taas maamerkit takaavat runsaamman sadon.

Mikä kuunkierron hetki on siis pelaamiselle paras? Astrologien mielestä tähän vastaus on se kuukausi, jolloin itse syntyi. Kuun sijainnin oman syntymäpäivän suhteen voi selvittää alan lehdistä ja nettisivuilta, jolloin on mahdollisimman hyvät todennäköisyydet voittaa, koska onni on puolella. Lisäksi voidaan ottaa mukaan muutama onnea tuova väline, tai vaikka tutustua erilaisiin rukouksiin hiukan tarkemmin, mikä ei ainakaan tee haittaa!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *